Dobbelt pokalnederlag til nordjyske floorball-hold

En tæt finale endte med nederlag til Brønderslev Hot Shots. Også AaB Floorball tabte deres finale.

Pokalfinalerne i herre- og damefloorball løb lørdag af stablen i Brønderslev Hallerne. Og trods massiv lokal opbakning lykkedes det hverken på kvindesiden, hvor AaB Floorball kæmpede for guld, eller på herresiden, hvor Brønderslev Hot Shots var i aktion, at vinde guld.

Århus Floorball Klub blev for stor en mundfuld for AaB's kvinder, der efter tre perioders intensivt spil måtte se sig slået 7-3.

Hot Shots fra Brønderslev var tættere på sejren og efter tre perioder var stillingen 8-8 mod Copenhagen FC. Dermed måtte en fjerde periode sættes igang. Der var sat 10 minutter af til den forlængede spilletid, men Copenhagen FC skulle kun bruge lige godt halvandet før de havde scoret det vindende mål. 9-8 endte kampen til københavnerne.

Begge kampe kan ses eller genses på Brønderslev Hot Shots' Facebook-side.