Elever laver revy

02:25

På Brønderslev Gymnasium og HF arbejdes der i disse dage på højtryk for at få færdiggjort skolens årlige teaterforestilling.

På Brønderslev Gymnasium og HF arbejdes der i disse dage på højtryk for at få færdiggjort skolens årlige teaterforestilling. Foto: Benny Kristensen

1 af 2

Mikrofoner, make-up og kostumer skal være på plads, før tæppet går for Brønderslev Gymnasie og HF's årlige teaterforestilling. Vi var med bag scenen.

Den årlige teaterforestilling på Brønderslev Gymnasie og HF er i år en revy, som får premiere torsdag aften. Vi var med til generalprøven onsdag.

Forestillingen består af både sang, skuespil og akrobatik. Det er dog ikke akrobatikken eller tonerne, der har været den største udfordring for instruktøren.

- Den største udfordring er sådan set, at alle skal være på deres poster, selvom de ikke har en decideret opgave lige nu, fortæller instruktøren Carsten Bach Nielsen.

For eleverne har revyen også budt på udfordringer. Nogle har bøvlet med ledninger og lyden i de mange mikrofoner, for andre har det sværeste været skridtet ud på scenen.

- Det er grænseoverskridende, men det er også sjovt, siger Astrid Dahl Utt fra 3.b.

Forestillingen vises torsdag d. 4 og fredag d. 5 februar klokken 19.30.

 

 

Forsiden lige nu