Seneste nyt:

Endelig: Dom på vej i to år gammel sag om brandstiftelse

Dennis Damgaard endte med selv at blive sigtet og tiltalt for at have forårsaget branden i sit hus i Agersted i 2014. Fredag falder dommen ved Retten i Hjørring.

Næsten to år skulle der gå, fra Dennis Damgaards hus i Agersted brændte til ukendelighed, før det nu endelig ser ud, som om der falder en afgørelse, og måske dermed også en afslutning, i sagen.

Det sker, når der fredag bliver afsagt dom ved Retten i Hjørring. Her står Dennis Damgaard selv tiltalt for at have sat ild til sit eget hus.

Branden skete den 22. december 2014. Knap et år senere stod ejeren, Dennis Damgaard, frem på TV2 Nord, hvor han luftede sin frustration over, at politiet stadig ikke var færdige med sine undersøgelser af brandtomten.

- Jeg føler mig uretfærdigt behandlet. Jeg tænker, at det burde ligge lige til højrebenet at sige, at det ikke var mig, men alligevel vil politiet ikke afslutte sagen, sagde Dennis Damgaard dengang.

Dagen efter, den 18. december 2015 blev han sigtet af Nordjyllands Politi for forsætlig brandstiftelse. Noget, Dennis Damgaard slet ikke forstod.

-Jeg var jo ikke i Nordjylland på det tidspunkt. I mit hoved er det bare tegn på, at politiet forsøger at trække tiden yderligere, og jeg regner helt sikkert med, at sigtelsen bliver frafaldet, og sagen bliver droppet, når alt kommer frem, lød reaktionen dengang.

Han mente, at fordi han var en tidligere gammel kending hos politiet, måtte de mene, at han også var en oplagt mistænkt i dette tilfælde. Sagen blev kun yderligere speget af, at Dennis Damgaard stod til at få en millionerstatning for huset fra sit forsikringsselskab, Tryg. Den erstatning er dog aldrig blevet udbetalt, da Tryg ikke ville udbetale pengene, før Nordjyllands Politi afgjorde sagen.