LIGE NU:

Er nordjyske Mette den sødeste kassedame i Danmark?

Mette Blicher fra Rema 1000 i Hjallerup er en af de fem finalister i konkurrencen om at blive Danmarks sødeste kassedame i 2019.

Kunderne får altid et smil med på vejen, når de bliver betjent af Mette Blicher i Rema 1000 i Hjallerup. Det har kastet en nominering til titlen som Danmarks sødeste kassedame 2019 af sig.

Mette Blicher er blandt de fem finalister i konkurrencen, som er stablet på benene af ugebladet Hjemmet.

- Folk har taget sig tid til at gå ind at nominere mig, og der skulle faktisk skrives en lille begrundelse, så jeg synes, det er helt overvældende, at folk har brugt tid på det, siger Mette Blicher.

Et naturtalent

Mette Blicher er den eneste nordjyske kandidat i finalefeltet. Det undrer ikke kunderne i Rema 1000 i Hjallerup, at den smilende kassedame er i spil til at blive Danmarks sødeste.

- Hun er så flink. Hvis man møder hende på gangen og spørger efter en eller anden ting, så springer hun hen og finder den, siger Ole Sørensen, som er en af de kunder, der er blevet betjent af Mette Blicher.

Købmand Søren Christensen er Mette Blichers chef. Han er ikke i tvivl om, at hun fortjener titlen som Danmarks sødeste kassedame.

- Hun har et rigtig sødt smil, og det må være det, jeg faldt for, da jeg ansatte hende. Jeg tror, Mette er et naturtalent, siger Søren Christensen.

Det bliver afgjort i en afstemning på alt.dk, hvem der løber med titlen som Danmarks sødeste kassedame 2019. Du kan stemme på Mette Blicher eller en af de fire andre finalister her.