LIGE NU:

Gazelle-vinder: Nordjysk virksomhed ottedobler omsætning på fire år

Virksomheden InventNORD & PakkecenterNORD har ottedoblet sin omsætning på fire år, og det har sikret virksomheden titlen som årets gazellevinder i Nordjylland.

Virksomhederne i Nordjylland er generelt gode til at skabe vækst. Det var konklusionen, da dagbladet Børsen i dag hyldede de nordjyske gazellevirksomheder.

En gazellevirksomhed er en virksomhed, der som minimum har fordoblet sin omsætning i løbet af de seneste fire år. InventNORD & PakkecenterNORD, som har hovedsæde i Brønderslev, er en af de 183 nordjyske gazellevirksomheder. En vækst på imponerende 795 procent over fire år gør virksomheden til årets gazellevinder i Nordjylland.

- Vi ved, hvor hårdt alle gazellevirksomhederne arbejder hver dag for at vækste, så det er helt fantastisk at være den mest vækstende virksomhed i regionen. Det er vi stolte af, siger Brian Lentz, administrerende direktør i InventNORD & PakkecenterNORD.

Hvad er det I har gjort rigtigt for at opleve den vækst, I har oplevet?

- Vi har ramt vores marked på et rigtigt tidspunkt med et rigtig godt produkt til vores kunder, siger Brian Lentz.

I løbet af det seneste år er der kommet 20 nye gazellevirksomheder til i Nordjylland. Det gør Nordjylland til den region, hvor den procentvise stigning i antallet af nye gazellevirksomheder er størst.

Billige kvadratmeter og masser af arbejdskraft

Det er særligt inden for handel, at de nordjyske gazellevirksomheder skal findes. Brian Lentz ser en stor fordel i, at InventNORD & PakkecenterNORD holder til i Nordjylland.

- Det, det egentlig går ud på, er billige kvadratmeter og masser af arbejdskraft, og vi kan skaffe begge dele heroppe, siger han.

Da Brian Lentz startede sin virksomhed op sammen med en partner i 2012, var de kun to medarbejdere. Nu er der 180 ansatte, og der bliver formentlig brug for endnu flere i fremtiden.

- Det er måske ikke sikkert, at vi ottedobler vores omsætning igen på de næste fire år, men vi vil helt sikkert vækste. Vi åbner cirka en til to nye lagerhaller hvert kalenderår, siger Brian Lentz.

lyntest podepind kviktest coronatest falck testcenter

Skoler gør klar til flere test - nu skal børn fra ni år testes i skoletiden

Najim Popalzi

play Studerende på karrieremesse: - Rart at få et indblik i det virkelige liv

Illustration_3Limfjordsforbindelse_Noerredyb

Limfjords-område skal undersøges for asbest

Thisted Kommune Rådhus (3)

Budgetforlig i Thisted: Fart på den grønne omstilling

lyntest podepind kviktest coronatest falck testcenter

Skoler gør klar til flere test - nu skal børn fra ni år testes i skoletiden

Najim Popalzi

play Studerende på karrieremesse: - Rart at få et indblik i det virkelige liv

Til forsiden

Til forsiden