01:41

Nordjylland er stadig dækket af sne. Det fik en flok børnehavebørn glæde af i dag, hvor en ny kælkebakke blev indviet i Hjallerup. Video: Sophie Schou Jensen

Børnehavebørnene fra Hjallerup Børnehave var med til at indvie den nye kælkebakke i Hjallerup. Foto: Sophie Schou Jensen

Foto: Sophie Schou Jensen

Foto: Sophie Schou Jensen

Foto: Sophie Schou Jensen

Foto: Sophie Schou Jensen

Foto: Sophie Schou Jensen

Foto: Sophie Schou Jensen

Foto: Sophie Schou Jensen

Foto: Sophie Schou Jensen

1 af 10

Hjallerup Børnehave indvier ny kælkebakke

Nordjylland er stadig dækket af sne. Det fik en flok børnehavebørn glæde af i dag, hvor en ny kælkebakke blev indviet i Hjallerup.

Der var liv og glade dage i Hjallerup fredag, hvor en ny kælkebakke blev indviet. Til kælkebakkens indvielse var byens lokale børnehave inviteret.

- Idet vi får sådan en invitation har vi et specifikt mål, at nu skal vi ud og se det her og prøve den her kælkebakke. Og det er jo en fantastisk bakke. Der kunne måske godt have været lidt mere sne, men det betyder ingenting, siger leder i Hjallerup Børnehave Kit Hartmann Hansen.

Det er virksomheden Ikana, der har lavet kælkebakken ved det nybyggede boligområde Skelbakken 2.

- Vi kan alle sammen huske fra vores barndom, hvor sjovt det er at kælke, og vi synes, bakken er en ting byen godt kunne have gavn af, så det var naturligt at få den implementeret på det område, når vi havde arealerne til det og jordmængderne i overskud, siger direktør ved Ikana, Jan Karlsen.

Det er formentlig ikke sidste gang børnehavebørnene besøger den nye kælkebakke.

- Vi har nogle gode faciliteter i børnehaven, men det er da fedt at komme ud og prøve noget andet, så vi skal herned og prøve bakken igen, helt sikkert, siger leder i Hjallerup Børnehave Kit Hartmann Hansen.