Foto: Jakob Schjødt-Pedersen (Arkivfoto)

Mand forskansede sig i sit hus: Anholdt efter knivkast mod politiet

En ambulance tilkaldte forstærkning fra politiet, da de mandag formiddag skulle tilse en person i Vrå.

Det udviklede sig dramatisk, da en ambulance mandag formiddag, blev sendt en tur til Vrå. Der var kommet meldinger om, at en mand på adressen havde brug for hjælp. 

På grund af mandens opførsel, da ambulancen når frem, bliver de nødt til at bede om forstærkning fra Nordjyllands Politi. Da politiet ankommer forskanser manden sig på husets 1. sal. 

- Manden har kastet knive og andre genstande ud af vinduerne fra huset. Manden er formentlig beruset og hans ageren på stedet tyder på at han er psykisk uligevægtig, skrev Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Kort efter pressemeddelelsen er sendt ud, vælger manden at overgive sig til ordensmagten. 

- Det stopper, da han kommer ned ad trappen stille og roligt. Så nu bliver han kørt til tjek på skadestuen på Hjørring Sygehus. Derudover får vi nok en læge til lige at kigge på ham, og så kan det være det ender med en tvangsindlæggelse, fordi der muligvis er noget psykisk med ham. Men helt præcist, hvad der kommer til at ske nu, er svært at sige, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristensen. 

Udover en mulig tvangsindlæggelse kan manden se frem til en sigtelse for vold mod tjenestemand, men muligvis også andre sigtelser for overtrædelse af straffeloven i forbindelse med formiddagens begivenheder. Hverken betjente eller reddere fra ambulancen kom til skade. 

Læs også Gaslugt fik politi og brandvæsen til at rykke ud