Foto: Anders Ekström (Arkivfoto)

01:59

En ferie i Norge for hele familien med alt betalt - det lyder næsten for godt til at være sandt, men for en familie fra Brønderslev er det blevet til virkelighed. Eneste krav er, at familien Ellesgård skal vurdere feriestedet - og så er det heller ikke ferie i helt traditionel forstand.

1 af 2

Nordjysk familie vinder rolle som ferietester

En ferie i Norge for hele familien med alt betalt - det lyder næsten for godt til at være sandt, men for en familie fra Brønderslev er det blevet til virkelighed.

Når familien Ellesgaard fra Brønderslev i morgen drager på ferie hos vores norske naboer, kan de se frem til en noget anderledes ferieoplevelse. Maria Ellesgaard så på nettet en konkurrence, hvor man kunne vinde et ophold som testpersoner af et nyt sommerferiested i Trysil med alt betalt. Hun sendte hurtigt en ansøgning afsted, og nu er kufferterne pakkede og klar – familien vandt konkurrencen.

-Yes! Det er bare så dejligt. Altså, det er jo fantastisk at få mulighed for at prøve en ferieform, som vi ikke har prøvet før, siger Maria Ellesgaard.

Det er turistforeningen Destinasjon Trysil, der står bag konkurrencen. Det populære skisportsområde har fået en sommermakeover, og de nye tiltag skal testes, inden det for alvor åbnes op for nye gæster. Gennem fire dage skal familien fra Brønderslev teste alt fra mountainbikeruter til riverrafting.  

-Vi skal nok få testet det hele, både buffeten, swimmingpoolen, rafting og cykelbanerne. Vi tager det hele med - det bliver godt, siger Jan Ellesgaard.  

De skal være klædt på til lidt af hvert, for undervejs skal de også følges af et filmhold, der skal vise deres møde med de forskellige aktiviteter.