LIGE NU:

Coronasmitte sender saunagæster i selvisolation

Haraldslund Vand- og Kulturhus har sat gang i smitteopsporing blandt 16 saunagæster, der onsdag i sidste uge deltog i saunagus.

"Til ALLE deltagerne på Svingfri Temagus onsdag den 26. maj kl. 20.00. Vi har desværre modtaget en besked fra Smitteopsporingen, at alle deltagerne på dette hold, samt gusmester på Temagus onsdag den 26.05. skal gå i selvisolation STRAKS."

Sådan lyder det i dag i et Facebookopslag fra Haraldslund Vand- og Kulturhus, der ligger i Aalborgs Vestby.

Og halinspektør Jan Frederiksen fortæller, at det i alt drejer sig om 16 personer, der var deltagere på holdet onsdag i sidste uge.

- På alle vores hold skal man på forhånd tilmelde sig med navn og mailadresse, men der er også mulighed for at booke sig til ledige pladser på dagen uden disse oplysninger, og det gør sig gældende for otte af de i alt 16 personer på holdet. Derfor har vi lavet Facebook-opslaget, så vi prøver at fange dem på den måde, siger Jan Frederiksen.

De otte deltagere, der er registreret med navn og mail, har allerede fået besked af Haraldslund Vand- og Kulturhus.

Jan Frederiksen fortæller, at man i dag fik henvendelsen fra Smitteopsporingen om, at en på det pågældende hold har vist sig at være smittet med corona.

quote Med den åbning, der sker af samfundet, er det desværre sådan noget der sker. Og jeg er bange for, at det kan komme til at ske igen.

Jan Frederiksen, halinspektør, Haraldslund Vand- og Kulturhus

- Det er umuligt helt at gardere sig imod. Og det er selvfølgelig møgirriterende. Men alle skal vise coronapas med negative test for at komme ind, men vedkommende kan være blevet smittet i den periode på 72 timer, som coronapasset gælder, siger Jan Frederiksen.

Han oplyser, at gæsterne generelt på alle holdene i Haraldslund Vand- og Kulturhus er gode til at overholde alle restriktionerne, og det har de også været på det pågældende hold.

- Med den åbning, der sker af samfundet, er det desværre sådan noget der sker. Og jeg er bange for, at det kan komme til at ske igen, siger Jan Frederiksen.

Hvis nogen undrer sig over, hvad svingfri temagus er, så forklarer Jan Frederiksen, at gusmesteren ikke svinger med håndklædet for at fordele saunadampene - netop som et led i at undgå spredning af coronavirus.

Aalborg sygehus universitetshospital

play Sygeplejerskers strejke giver overbelægning på Aalborg Universitetshospital

Gistrup skole

play Aalborg Kommune tvinges til at bruge 70 millioner til genopbygning af skoler

100820 Retten i Aalborg

Seks måneders fængsel til to mænd og udvisning for grov vold

Ambulance med udrykning genrebillede

Pige på halvandet år kørt ihjel af traktor

Aalborg sygehus universitetshospital

play Sygeplejerskers strejke giver overbelægning på Aalborg Universitetshospital

Gistrup skole

play Aalborg Kommune tvinges til at bruge 70 millioner til genopbygning af skoler

Til forsiden

Til forsiden