LIGE NU:

Fjernundervisning: Skoler kigger på digitale løsninger

På Gug Skole skal det nu undersøges, hvordan eleverne kan undervises de næste uger, selv om hverken eleverne eller lærerne fysisk er til stede.

Hele undervisningssektoren er ligesom resten af samfundet stærkt ramt af den generelle nedlukning i forbindelse med coronavirus. Al undervisning er suspenderet fra mandag og to uger frem.

Og på Gug Skole var 60 af skolens i alt 900 elever i dag mødt op, hvor de fik en noget anderledes form for undervisning, end de er vant til. Der blev blandt andet spillet badminton og lavet alternative aktiviteter. Og ikke bare for eleverne men også for skoleleder Rikke Høg Zimmer var det en speciel dag.

quote Når man oplever sådan noget her, er personalet klar til at rykke sammen i bussen og finde løsningsmuligheder.

Rikke Høg Zimmer, skoleleder, Gug Skole

- Det har været en hektisk og meget anderledes dag, men på mange måder også en god dag. Når man oplever sådan noget her, er personalet klar til at rykke sammen i bussen og finde løsningsmuligheder, siger Rikke Høg Zimmer.

Portaler og hjemmesider

Og løsningsmuligheder skal der nu kigges nærmere på. For skolelederen forklarer, at man kigger på digitale muligheder, så eleverne kan modtage en eller anden form for undervisning i de foreløbig 14 dage, som skolen skal holde lukket, hvor både eleverne og lærerne ikke fysisk er tilstede.

- Vi vil se, om vi kan bruge nogle portaler og links og hjemmesider, så eleverne kan løse opgaver hjemmefra, siger Rikke Høg Zimmer.

Hun medgiver, at det kan give nogle udfordringer for især de yngste elever, men hun håber, at forældrene vil være behjælpelige, så de yngste elever ikke bare får 14 dages ferie.

- De ældre elever er vant til at at løse opgaver på nettet, så det finder vi en løsning på, siger Rikke Høg Zimmer.

 

 

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20210513-205405-L_41Mb

play Ekspert måber over Aalborg Håndbold

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

Til forsiden

Til forsiden