Tyve har stjålet borde og bænke fra de mindste elever på skole i Sæby. Skoleleder Jesper Koldtoft fortæller, at mens nye borde og bænke bliver indkøbt og samlet, må eleverne sidde på jorden. Foto: Mick Knive Anderson

Frækt tyveri på skole: Elever må sidde på jorden

Tyve har stjålet palle med nye borde og bænke fra de små elever på skole. Nu skal eleverne sidde på jorden og modtage undervisning udenfor.

Det er en ærgerlig skoleleder, som må konstatere, at nogle tyve har stjålet nye borde og bænke, som de mindste elever fra 0. til 4. klasse på Sæby Skole skulle sidde på i stedet for at sidde på jorden.

- Vi har købt 20 ekstra sæt, men nogle tyve har stjålet en palle af dem, så nu må børnene sidde på jorden, når de har undervisning udenfor, siger en ærgerlig Jesper Koldtoft, der er skoleleder på Sæby Skoleafdeling og SFO.

Skoleleder Jesper Koldtoft fortæller, at mens nye borde og bænke bliver indkøbt og samlet, må eleverne sidde på jorden. Foto: Mick Knive Anderson

I nattens mulm og mørke er nogle tyve stukket af med en palle med endnu usamlede borde/bænke-sæt, som eleverne ellers skulle have brugt, når de skal sidde udenfor og modtage undervisning eller holde pause. 

- Det er rigtigt ærgerligt, når børnene nu har brug for at være udenfor i den her nødundervisning, at nogle tyve mener, de har mere brug for borde/bænkene, end børnene har, siger Jesper Koldtoft. 

- Tanken om, at man kan synes, at man kan tage ting fra en skole - det har jeg det rigtigt dårligt med, jeg synes, det er frækt og ærgerligt - især med den situation, vi står i nu, siger Jesper Koldtoft. 

Skolen har nu måttet indkøbe flere borde/bænke-sæt, så alle elever fra 0. til 4. klasse kan få et sted at sidde.