Opråb fra handelschef: Følg nu myndighedernes anvisninger

Man skal huske at bruge håndspritten i butikkerne, så smitten ikke spredes. Det mener handelschefen i Thisted.

Der er i løbet af de seneste uger sket et mindre skred i holdningen til efterlevelse af myndighedernes anvisninger i forbindelse med COVID-19. For mange tager ikke anvisningerne seriøst, og derfor opfordrer blandt andet handelschefen i Thy nu til, at alle strammer op. Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Selvom mange tror, at Covid-19 er langt væk, næsten udryddet, er det ingenlunde tilfældet. Vi ser, at smitten spreder sig og tallene stiger lige nu. Derfor er det også vigtigt, at vi står sammen og hjælper hinanden med at huske på at følge myndighedernes anvisninger. Så længe vi står sammen og hjælper hinanden, vinder vi slaget over coronaen, mener Handelschef Michael Vendelbo fra Thy Detailforum.

Han bakkes op af Jacob Muldkjær Rasmussen, der er købstadschef i landets største sommerhusområde: Ringkøbing-Skjern Kommune.

- Ingen af os ønsker, at vi ender i samme situation som i foråret, hvor landet var delvist lukket ned og Ringkøbing Handelsforenings medlemmer måtte kæmpe en indædt kamp for at overleve, påpeger han.

Husk at bruge håndspritten

Derfor er opfordringen da også klar fra de to handelschefer:

- Man skal huske at spritte af i butikkerne, og mangler der sprit, fortæller man det bare i butikken, der så fylder op. Man skal huske at holde afstand i butikkerne og kun gå det absolut mest nødvendige antal personer ind i hver butik. Man skal holde en god hoste- og nyse-etikette og selvfølgelig blive hjemme, hvis man føler sig de mindste sløj, påpeger Jacob Muldkjær Rasmussen fra Ringkøbing Handelsforening.

Det er begges handelschefers opfattelse, at de fleste overholder myndighedernes anvisninger. MEN - der er også plads til forbedringer.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland