LIGE NU:

Skråen genåbner: Billetterne rives væk

Billetterne er blevet revet væk til det første arrangement på Skråen, når spillestedet genåbner. 200 billetter røg på bare to timer.

I tre måneder har Skråen været lukket ned, og 80.000 gæster går glip af både Skovrock og Fredags Fest koncerterne, som det ikke vil være muligt at afvikle i år. 

Men nu åbner Skåen igen, og det ser ud til at publikum har glædet sig til at få nogle kulturelle oplevelser. I hvert fald er Skåens første arrangement efter åbningen blevet udsolgt på bare to timer. De 200 billetter til Brian Mørk Show med Nicolaj Lange som gæst den 11. juni forsvandt hurtigt. 

- Det tyder på, at der er mange, der ikke er så nervøse for at gå ud og opleve noget igen. Og heldigvis havde vi mulighed for at lave et ekstra show dagen inden, og der går det også stærkt med billetterne, fortæller Jørgen Nissen, leder af Skråen. 

Koncert under kontrollerede former

Skråen har også sat billetter til salg til en regulær koncert med Jacob Dinesen i Karolinelund den 10. juni, men det bliver under noget andre former end sædvanligvis og med færre publikummer. 

- Det bliver et andet slags arrangement. Folk må ikke fare rundt, de skal sidde stille. Det bliver altså under mere kontrollerede former - men der er da stadig en bar, forsikrer Jørgen Nissen. 

Arrangementerne med færre gæster er ikke nok til at kompensere for det tab, corona-krisen har betydet. 

- Det er jo for få mennesker, så vi kan ikke kompensere for det, der skulle have været. Men vi kan få det hyggeligt, siger han.