Sved på panden: Færgekro har fået travlt med at lave take-away

Sallingsund Færgekro har fået travlt med at lave take-away, efter at udbruddet af coronavirus har sat sit præg på hele Danmark.

Når gæsterne bliver væk og arrangementer aflyses af frygt for coronasmitte, må man forsøge at gå nye veje for at holde gang i forretningen. Den erkendelse gjorde de sig på Sallingsund Færgekro, og ved at satse på et nyt forretningsområde har kromanden og hans elever fået sved på panden.

Kroejer Jens-Peter Skov valgte at tænke i nye baner, da han ikke længere havde mulighed for at fylde restauranten som følge af coronakrisen. Det 'nye' blev noget så kendt som take-away-mad.

- Vi satte os for, at vi lige så godt kunne gøre noget, fordi vi sad alligevel bare og kedede os, siger kroejer Jens-Peter Skov.

Lørdag formiddag annoncerede kroen på Facebook, at man ville forsøge sig med take-away-menuer. Blot to timer senere var der bestilt over 200 gange mad ud af huset, og kroen måtte melde alt udsolgt. Det skriver Limfjord Update.

- Det har været en fantastisk aften på Sallingsund Færgekro med den store opbakning med vores nye initiativ med take-away. Det har været så stor en succes, så vi fortsætter selvfølgelig i morgen med en ny menu, skriver Sallingsund Færgekro på Facebook.

Sallingsund Færgekro oplyser, at der søndag er Sallingsund-burger på menuen, og kroen pønser også at lave "Morsø-gryde", der af kroejeren betegnes som en gammel klassiker.

Se interview med kroejer Jens-Peter Skov om det nye tiltag på Sallingsund Færgekro.

Seneste nyt

fra Nordjylland