Tak for jer: Musikalsk hilsen til Nordjyllands hverdagshelte

Hver dag gør nordjyder en forskel i kampen mod corona. Nu siger Aalborg Symfoniorkester, Musikkens Hus og TV2 Nord tak med hjælp fra en række nordjyske personligheder. Se programmet nederst i artiklen.

Intet er, som det plejer. Vi skal holde afstand, mange er sendt hjem på hjemmekontoret, skoleelever må undvære deres klassekammerater og sundhedspersonalet knokler mere end nogensinde før. 

De fælles oplevelser er der langt imellem lige nu. 

Derfor sender Aalborg Symfoniorkester, Musikkens Hus og TV2 Nord en hilsen. En tak til alle de nordjyder, der gør en forskel i denne tid.  

- I er så mange, der ofrer så meget, for at vi alle kommer bedst gennem krisen. For det skylder vi jer en kæmpe tak, siger Lasse Rich Henningsen, der er direktør for Musikkens Hus, som huser Aalborg Symfoniorkester. 

"En træls tid" - som vi siger i Nordjylland

Det musikalske takkekort består af seks stykker musik udført af Aalborg Symfoniorkester krydret med videohilsner fra kendte, nordjyske personligheder. 

 

- Den her coronatid er – som vi siger i Nordjylland – meget træls. Jeg vil rigtig gerne sende en kæmpe tak til alle jer, der gør en forskel hver dag. Vores fællesskab er virkelig sat på pause, men vi kommer stærkere og bedre tilbage, lyder det blandt andet fra Rikke Nielsen, der er stifter og leder af LykkeLiga. 

quote Vores fællesskab er virkelig sat på pause, men vi kommer stærkere og bedre tilbage.

Rikke Nielsen, stifter og leder af LykkeLiga

Fra Nordjyllands Politi lyder der en stor tak til nordjyderne, som har været gode til at overholde reglerne om afstand og forsamlinger. 

- I viser et stort samfundssind, og I gør det meget nemmere at være politi, siger Anne Marie Roum Svendsen, der er direktør for Nordjyllands Politi. 

Se et udpluk af hilsnerne fra nordjyske personligheder her.

- Jeg vil gerne sende en personlig tak til alle, der knokler ude på de danske sygehuse. Særligt fordi at jeg selv har type 1-diabetes. I skal vide, at det gør en kæmpe forskel, det enorme arbejde, I gør på sygehusene, siger blogger og bagedyst-vinder Liv Martine i den musikalske videohilsen. 

Nordjyderne viser omsorg

Erhvervsmanden Jacob Risgaard roser nordjyderne for deres omsorg under coronapandemien. 

- Nordjyderne er dem, der har klaret sig bedst gennem krisen, fordi de er så gode til at passe på hinanden, siger han. 

Fra TV2 Nords direktør lyder der også en tak. 

- Jeg synes, der er rigtig mange ting at være taknemmelig for i de her vanskelige tider, hvor så ufatteligt mange mennesker viser den allerbedste udgave af sig selv, siger direktør Mikael Justesen. 

Lyt til de smukke toner fra Aalborg Symfoniorkester og se alle hilsnerne lige her. Husk, at du altid kan se alle vores programmer på tv2nord.dk/tv.

 

Coronavirus

corona vaccine

Alle vaccinecentre i Nordjylland er nu lukkede

Henrik Nielsen, Aalborg Universitetshospital

play Får vi corona-jul igen i år? - Nej, ingen grund til bekymring, siger ekspert

coronatest

play - Vi må forvente en fjerde coronabølge, siger nordjysk professor

PH 280622 SI Spildevand tjekkes for corona Still

play Afføring gør, at coronasmitten kan følges tæt over sommeren

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland