LIGE NU:

Danish Air Show 2018 er snart på vingerne

Søndag formiddag klokken 10 begynder Danish Air Show 2018 på flyvestationen i Aalborg. Det forventes at trække op imod 150.000 tilskuer til.

Der bliver en masse at se på, når flyvevåbenet søndag viser, hvad de har at byde på til Danish Airshow 2018. Opvisningen bliver holdt hvert andet år på flyvestationen i enten Karup, Skrydstrup eller Aalborg. I år er det altså flyvestation Aalborg, der er værter ved det store show. 

Eurofigther Typhoon, F-18 Hornet og den store Hercules, det er bare en lille del af de fly, der deltager i dagens opvisning. Der er et tæt program fra klokken 10.00, hvor det første fly går i luften til klokken 16.00, hvor Danish Air Show atter placerer landingsstellet på jorden. 

Her kan du se det store program. 

Der er lovet regn i Nordjylland søndag, men det er ikke noget, der stopper forsvarets fly i at gennemføre de store shows. Faktisk er det en fordel, at der søndag morgen er faldet regn. 

- Der har lige været en byge over Flyvestationen - det er rigtig godt, for så kan flyene skyde "flares" uden at risikere at sætte ild i noget, skriver Danish Air Show på Facebook

Der forventes en del kø ved og omkring Airshowet søndag morgen, så man skal køre i god tid og væbne sig med tålmodighed. Udover det så har forsvaret lavet denne pakkeliste til dig, der deltager i airshowet. 

Gode råd inden du tager hjemmefra: 

Der forventes op imod 150.000 gæster til airshowet søndag, men flyene har allerede trukket mange til. Det kan du se i indslaget her. 

I dag overværede flyspottere træning forud for Danish Airshow

Vi sender live fra Danish Air Show på Salto og tv2nord.dk fra 14.00-16.00. 

mosbjerg 3

play Familie holder ferie som i gamle dage: - Det er et helt andet nærvær

trine kammersgaard tvmidtvest

Giftig blomst breder sig i landskabet: Engbrandbægeren er giftig for husdyr

20200514-122913-L-1920x1190we

play Bør efterskoler kræve elever vaccineret? Forsker og forstander er uenige

def_thumb,50_percent

play Kvinde sigtes for drabsforsøg i Hirtshals

mosbjerg 3

play Familie holder ferie som i gamle dage: - Det er et helt andet nærvær

trine kammersgaard tvmidtvest

Giftig blomst breder sig i landskabet: Engbrandbægeren er giftig for husdyr

Til forsiden

Til forsiden