LIGE NU:

Rebild-direktør afviser kritik om mobning og trusler fra leder

Kommunaldirektør i Rebild Kommune, Jes Lunde, slår fast, at arbejdsforholdene under den udskældte leder ikke er, som 16 tidligere ansatte i Sundhedscenter Rebild beskriver.

Vold, trusler og mobning.

Sådan beskriver 16 tidligere medarbejdere arbejdsforholdene i Sundhedscenter Rebild. Alle 16 personer har klaget til kommunen over én specifik leders metoder. Flere opråb til kommunen har dog ikke hjulpet.

Den omtalte leder er stadig i ansat i Rebild Kommune, og kommunaldirektøren afviser, at tirsdag aften, at der er dårlige arbejdsforhold under den nuværende leder. 

- Vi har taget det meget alvorligt. Da jeg fik henvendelsen, indkaldte jeg tillidsmændene og arbejdsmiljørepræsentanterne i området. Her var vurderingen, at situationen ikke er sådan hos os, Jes Lunde, kommunaldirektør i Rebild Kommune. 

- Jeg vil gerne sige, at siden de her folk har oplevet det - og det går nok nogle år tilbage - siden da har vi haft en positiv trivselsundersøgelse, lederevaluering, en grøn smiley fra Arbejdstilsynet, og vi har et meget lavt sygefravær. 

- FOA siger, at folk ikke tør sige noget. Det har vi jo taget højde for, at den lederevaluering, som vi fik for få måneder siden, svarede folk anonymt, slutter han.