Ditte Maria Kollerup er indehaver og kreativ direktør i byggefirmaet KFS Boligbyg og blogger hos TV2 Nord. Foto: Mick Anderson

BLOG: Derfor elsker jeg at flyve fra Aalborg Lufthavn

Ditte Maria Kollerup er vild med Aalborg Lufthavn og mener, der er god økonomi i at bruge den - selv om billetten engang i mellem er lidt dyrere.

I sidste uge fløj jeg fra Aalborg til Buenos Aires via Amsterdam – og igen tænkte jeg på, at jeg sparer penge, hver gang jeg vælger at benytte Aalborg Lufthavn. Også selv om billetten en sjælden gang i mellem er en smule dyrere, end hvis jeg fløj fra Billund, Hamborg eller København.

Hvordan hænger det sammen…?

Jo, ser du!

Nu bor jeg jo tæt på lufthavnen, og det sparer mig tid og penge.

Men det er egentlig det mindste!

Parkeringen er gratis. Og det er altid muligt at finde en plads. Selv om P1 er fyldt godt op (heldigvis..), og jeg ofte må parkere langt væk fra indgangen, så tager det kun 5 minutter at gå.

Hvor er køerne?

Ikke at forglemme hvor lidt kø jeg oplever i lufthavnen. Det er en mindre lufthavn, det ved jeg. Og det har selvfølgelig sine fordele og ulemper.

Læs også BLOG: Fem ting du kan lære af gamle mennesker

Men det er jo blot en mindre skala af det hele, så det må være noget nær den samme udfordring at få det hele til at hænge sammen – økonomisk.

Det kan selvfølgelig også være, at jeg er heldig altid at gå uden om køerne. Hvis altså de findes.

Tankevækkende og dejligt er det dog, at jeg ikke kan huske en kø på de sidste mange flyvninger derfra... Hverken ved bagagedrop, security, ved kiosken eller til toilettet.

Så til internettet. Det er gratis og nemt. Signalet er godt og det er hurtigt, at logge på.

Læs også BLOG: En hyggelig restaurant er ikke en ammestue!

Og så er der altid god plads i restauranten. Så skulle der være lidt tid til overs, så er det nemt at lukke computeren op.

Godt humør

Den sidste ting, jeg kom til at tænke på, da jeg fløj derfra i fredags, var, at de er glade!

Det virker til, at de oprigtigt hygger sig. Og gør deres arbejde ordentligt. En win-win arbejdsplads, hvor alle klarer deres opgaver og smitter omgivelserne med gode vibes.

Der er hjælp og smil og godt humør hele vejen rundt.

Tænk på, hvad det er værd i penge?

Og så er det altså fedt at droppe ind ca. tre kvarter før flyet letter, uanset om det er til Malaysia eller Sydamerika!

Et stressende sted - men ikke i Aalborg

I de fleste tilfælde synes jeg, at lufthavne er et lidt stressende sted. Jeg betaler hellere end gerne til en lounge for ro og ordentligt internet.

I Aalborg lufthavn er det ikke nødvendigt! Atmosfæren er god.

At være en lille fisk i vandet kræver kreativitet, og det er ofte en forudsætning for at klare sig at gøre det ekstra godt.

Måske er det det, der er årsagen til, at vores fine lufthavn har været igennem så god en udvikling?

Der er gode ruter der. Og gode mennesker.

Tak!

Det er jo lige ved, at det vil kunne betale sig for mennesker fra Skanderborg og Djursland – eller Nordtyskland, at booke billetter via vores topmoderne lufthavn.

Hurra for det. Og tak for god service!

Om bloggeren

Ditte Maria Kollerup er 34 år og bosat i Gug. Hun er indehaver og kreativ direktør i byggefirmaet KFS Boligbyg og har 15 års erfaring med at udvikle arkitekttegnede boliger, indrette huse og det at designe hele Hjem til Nordjyderne. Derudover holder hun foredrag om generationsskifte, turnaround og byggeri. Hun har undervist i ledelse, hun blogger på sin egen hjemmeside og har lige udgivet e-bogen ‘Hjem’. Ditte Maria Kollerup går op i sundhed, elsker deleøkonomi og prioriterer bæredygtigt. Hun vil blogge om selvledelse, livets finurligheder og hvordan vi kan designe vores liv præcis, som vi ønsker det, når vi er ærlige overfor os selv. Og hinanden!