LIGE NU:

Blog: Det bliver godt igen!

Humøret dykkede da erhvervsdirektør i Aalborg Kommune Tonny Thorup så pressemødet om genåbningen forleden.. Men så bagte han og sønnen en kage.

Vi havde måske i vores stille sind håbet på lidt mere. At vores statsminister ville åbne lidt mere op. Et fromt håb om at vi fik en mere normal hverdag igen. Jeg har selv haft et indre billede (nærmest et fremtidsmål) om stå med en fadøl i hånden til Nibe Festival. Men nej, det gik ikke. Pokkers!

Vi kom vel tættere på en åbning, men længere fra en normal hverdag.

Der dykkede mit humør. Det indrømmer jeg. Det var så der, at sønnike på 12 kom i tanke om at vi skulle bage en kage. Det gjorde vi så. Da den skulle pyntes udbryder sønnike, at han i øvrigt skal bruge den i en skoleopgave og der skulle stå: ”Det bliver godt igen”. Hmm. Det tænkte jeg lige lidt over.

quote Vi kom vel tættere på en åbning, men længere fra en normal hverdag.

Tonny Thorup, erhvervsdirektør i Aalborg Kommune

I de seneste uger, hvor verden er vendt på hovedet… så er det svært at holde hovedet højt hele tiden. Især når man som jeg arbejder med at skabe vækst og jobs i Aalborg og Nordjylland og rigtig meget går i den forkerte vej.

Så den kage havde jeg virkelig brug for. Ikke kagen, men budskabet.

Om bloggeren

Nogenlunde samme budskab tonede Dronning Elizabeth af England frem på skærmen med forleden. Hun forsikrede i en tale til det britiske folk, at det nok skal gå. At vi vil lykkes og vinde kampen over den forbistrede virus.

Dronningen refererede tilbage til hendes første offentlige tale, som var i 1940 (sammen med sin søster). En helt anden kamp på foden til 2. verdenskrig. Den engelske dronning sluttede hendes tale med at minde om vi vil få livet tilbage igen: ”We will meet again”. Efterfølgende har Vera Lynns gamle krigsklassiker fra 1942 fået stor renæssance i Storbritannien. Selvfølgelig.

quote Mere skal vi mennesker åbenbart ikke have for at tænde håb. Et budskab på en kage, en reference fra en tudegammel sang.

Tonny Thorup, erhvervsdirektør i Aalborg Kommune

Mere skal vi mennesker åbenbart ikke have for at tænde håb. Et budskab på en kage, en reference fra en tudegammel sang: “We will meet again. Don’t know where. Don’t know when. But I know we’ll meet again some sunny day. Keep smiling through. Just like you always do. Till the blue skies drive the dark clouds far away”

Vi styrtbløder jobs og muligheder går tabt i Nordjylland. Virksomheder og folks livsværk vil gå tabt. Det er og bliver en hård tid og der er lang tid til enden. Vi må stå sammen, ved at holde afstand…, MEN ”We will meet again”.

Det bliver godt igen!

20_percent

play Et flertal i Folketinget vil forlænge forbud mod mink i Danmark indtil 2023

Thisted Kommune Rådhus (3)

Budgetforlig i Thisted: Fart på den grønne omstilling

Hvad fande sker der thumbnail 2_uden tekst

Hvad fanden sker der i Aalborg Håndbold?

lyntest podepind kviktest coronatest falck testcenter

Skoler gør klar til flere test - nu skal børn fra ni år testes i skoletiden

20_percent

play Et flertal i Folketinget vil forlænge forbud mod mink i Danmark indtil 2023

Thisted Kommune Rådhus (3)

Budgetforlig i Thisted: Fart på den grønne omstilling

Hvad fande sker der thumbnail 2_uden tekst

Hvad fanden sker der i Aalborg Håndbold?

Til forsiden

Til forsiden