Jess Møller Nielsen er oberst ved Trænregimentet i Nørresundby. Foto: Mick Anderson

BLOG: The Times They Are A Changin'

Erhvervslivet og politikere i Vendsyssel, Thysyssel og Himmersyssel skal være vakse ved havelågen, mener oberst Jess Møller i sin blog.

Digteren Bob Dylan har sunget om mange ting. Men at han helt tilbage i 1964 kunne forudse, at man som AaB fan nu mere end et halvt århundrede senere måske kan vejre nyslået græs på grønsværen er 'ligegodt grov'.

AaB har ansat en nordmand som sportschef med ansvar for, at spillertruppen i bredeste forstand bliver klar – og forbliver klar – til fremtidens kampe om titler. Nyheden om den nye sportschef er en velsignelse for enhver lægmandsprædikant.

En ikke nordjyde, og ikke tidligere førsteholdsspiller, så tæt på beslutningerne.

For første gang nogensinde går der seriøse rygter om, at AaB har ambitioner om at skaffe sig en fast plads i superligaens top fire. 'I clap my hands and jump for joy'.

Tør man håbe? Måske endda tro? Endelig.

Måske vi allerede i det nye år vil se organisationen bag 'hele Nordjyllands hold' tage både sig selv og nordjyderne alvorligt.

Vi bør fastholde, at uanset om det går op eller ned for holdet, så er vi med dem – når blot de viser os at de kan spille fodbold og kæmper til sidste blodtud og støvletramp.

Jess Møller

Måske vi nu endelig vil se vores landsdel pyntet op på kampdage? Måske vi nu endelig igen vil kunne opleve et fyldt stadion? – og ikke kun til overlevelseskampe. Måske vi hele tiden kan holde os foran AGF i tabellen? Måske kampene nu igen vil kunne følges på radioen i alle de nordjyske hjem og biler? Måske?

Alle os, der i bedste fald er oplyste mandagstrænere, bør glæde os. Vi bør fastholde vores legendariske og ubetingede krav om flot fodbold på Aalborg Stadion. Vi bør fastholde, at uanset om det går op eller ned for holdet, så er vi med dem – når blot de viser os at de kan spille fodbold og kæmper til sidste blodtud og støvletramp.

Erhvervslivet og politikere i Vendsyssel, Thysyssel og Himmersyssel skal være vakse ved havelågen. Her kan være noget godt på vej for os alle sammen.

FCK har for længst valgt at stå ved deres ambitioner. FCM har for nyligt meldt ud, at fra nu af er det kun medaljer der tæller. AGF er holdt op med hele tiden at tale om at spille ”Europa”, og har gang i noget spændende, under imponerende ledelse af en nordjyde, som der måske engang ikke var plads til i Aalborg? Er det nu vi som fodboldelskende nordjyder skal kende vores besøgelsestid?

“The Times They Are A Changin´”

Glædelig jul til jer alle sammen!

OM BLOGGEREN

Jess Møller Nielsen er oberst i hæren, nordjyde og nysgerrig. Han er født og opvokset i Vendsyssel, og han bor nu i Himmerland. Jess Møller Nielsen har stort set siden studentereksamen fra Nørresundby Gymnasium haft professionelt ledelsesansvar overfor andre mennesker. Han tror på ordentlighed og tydelighed.