LIGE NU:

- Donald Trump burde tage et smut forbi Thy

Erhvervsdirektør i Aalborg Kommune, Tonny Skovsted Thorup, mener, at Trump burde tage en tur til Thy.

Når man har ferie, forsøger man at fokusere på det, som sådan virkelig, virkelig betyder noget.

Ens familie får lidt ekstra opmærksomhed – både den nærmeste og den lidt længere ud i anerne. Man forsøger at finde lidt ro i hovedet og i hjertet. Ja, det gør jeg i hvert fald.

Og så var det, jeg kom til at tænke på Thy.

Store vidder, hav og brusende natur, salt og sand. Jeg synes, Thy minder mig om det, der er vigtigt i tilværelsen… Også når det handler om job. Jeg er desværre ikke selv fra Thy, men fra det vestjyske, og Thy er jo Nordvestjylland. Pokkers!

Min kære bedstefar var fra Thy og fra den stolte by Bedsted, ikke at forveksle med Snedsted. Det er noget HELT andet på de kanter. 

quote Trump burde tage en tur til Thy i stedet for alt det sjov med Grønland. Verden burde være mere som Thy.

Tonny Skovsted Thorup, erhvervsdirektør i BusinessAalborg, Aalborg Kommune

Min bedstefar var, som thyboere er flest: Beskedne, mådeholdne, ordholdne, taknemmelige, arbejdsomme, rolige, økonomisk påholdne, venlige og underspillede.

Sidenhen er Thy ligefrem blevet trendy og totalt oversuperfunky med Cold HAWAII - aka Klitmøller. Det var min bedstefar dog ikke, men han var helt sikkert alt det andet.

Thy er de senere år, især på grund af Klitmøller, blevet et fantastisk eksempel på et udkantsområde med et godt ry og brand.

Det er måske lidt ufortjent, at det er Klitmøller, der har bidraget til, at Thy er trendy, og der er måske også gået lige lovligt meget speltmor fra Nørrebro i den, men anyway.

Det er klart, at Simon Kvamms tilstedeværelse i de egne også giver det sådan et lidt rock'n’roll-agtig skær. Det ændrer jo dog ikke ved alle de andre ting, som de thyboere er og kan. Tak for det!

Så nu brager hverdagen løs igen.

Kalenderne og møderne hober sig op. Så er det nu, at man skal finde sin indre thybo frem. Trump burde tage en tur til Thy i stedet for alt det sjov med Grønland. Verden burde være mere som Thy.

Tak til Thy.

OM BLOGGEREN