LIGE NU:

Svinkløv Badehotel har haft forrygende sæson efter genåbning

Svinkløv Badehotel er nu ved at lukke ned for gæster og gør status efter en god sæson.

Svinkløv Badehotel blev ramt af den værst tænkelige katastrofe, da det i 2016 brændte ned til grunden efter en voldsom ildebrand.

Men tidligere på året blev det berømte badehotel genåbnet, nu i helt nye og friske rammer. Søndag blev der så lukket ned for gæster efter den første sæson som nyt hotel, og forpagter Kenneth Toft-Hansen er ikke sen til at kalde det en succes.

- Første sæson har været meget overvældende. Bare det at mærke den opbakning, der har været fra lokalsamfundet og også det meste af Danmark, har været stort. Jeg er taknemmelig og ydmyg over for, at der er kommet så mange gæster. Vi har haft et fantastisk nyt personale, der skulle køres ind, og de har leveret en pragtindsats, siger Kenneth Toft-Hansen.

Forrygende mange gæster

Siden Svinkløv Badehotel åbnende igen er det væltet ind med gæster, hvilket har givet ekstra sved på panden til Kenneth Toft-Hansen og hans personale, der var helt grønne på Svinkløv Badehotel. 

- Man støder på en del udfordringer, når man er en ny virksomhed, som vi i princippet er. Når alting er nyt, tager tingene dobbelt så lang tid som normalt, og der har også været et pres udefra i form af mange gæster, siger Kenneth Toft-Hansen.

Forpagter Kenneth Toft-Hansen og hans personale har også benyttet chancen til at indføre nogle nye tiltag på hotellet - nogle tiltag, han mener, at gæsterne har taget godt imod. 

Skal evaluere vinteren over

Nu går hotellet så en lang vinterperiode i møde, hvor hotellet blandt andet skal gøres klar til vinteren. I løbet af vinteren skal der evalueres på sæsonen, gøres ordentlig rent på hotellet og udvikles nye retter i køkkenet. 

- Det er klart, vi bruger altid vinteren på at tænke fremad. Der er en masse evaluering, og vi skal tænke på, hvad vi skal arbejde med, og hvad vi kan gøre bedre. Sådan er vinterens gang altid, siger Kenneth Toft-Hansen.

Svinkløv Badehotel åbner op for gæster igen til april næste år.

Forpagter Kenneth Toft-Hansen fortæller om den første sæson, efter Svinkløv Badehotel genåbnede.