01:11

Oplev: Lilholt har verdenspremiere i Musikkens Hus

I næsten et årti har Kristian Lilholt arbejdet på projektet "Land" - Nu er han klar til at løfte sløret for det hele.

LAND er et unikt, tværkunstnerisk projekt, hvor malerier, musik og film smelter sammen i et nuanceret musisk portræt af årstidernes danske landskaber. Kristian Lilholt kan nu præsentere sit færdige, fuldendte 'hovedværk' i Musikkens Hus, i den by hvor han voksede op.

Publikum vil opleve alle årets 12 måneder samt en tur ind i 'Byens Rum' som sange, spillet live i sync til filmene på storskærm - og nogle af de originale malerier vil samtidig være udstillet i forbindelse med koncerten.

Musikkens Hus

Søndag den 2. februar

Læs mere HER.

Det sker også...

25. januar: Hans og Grethe på Aalborg Teater

Når børn sættes på prøver i eventyr kan de klare alt – selv en ond heks, der lokker med sukker og pandekager. Brdr. Grimms eventyr om Hans og Grete er en stærk og vidunderlig historie for børn om børn, der klarer selv de største prøvelser. Læs mere HER.

 

30. januar: Ellevilde Ella

Børnefilmen om Ella har premiere torsdag den 30. januar. Læs mere HER.

 

30. januar - 2. februar: Nørhalne viser kunst

Nørhalne Hallen danner igen rammen om en stor kunstudstilling med 65 kunstnere, fordelt på malerier, glas, keramik, porcelæn, smykker, skulpturer, sten, bronze og tekstil. Udstillingen åbnes officielt torsdag den 30/1 kl. 19.00. Læs mere HER.

 

31. januar: Alphabeat på Skråen

Det gendannede band fra Silkeborg spiller for en fyldt sal

 

Frem til 3. maj: Belonging på Vendsyssel Kunstmuseum

Udstillingen Belonging har fokus på temaet tilhørsforhold og ligger i tydelig forlængelse af Pernille Egeskovs eksisterende værkpraksis. Tilhørsforhold behandles i udstillingen i bred forstand; geografisk, til natur, til kultur, til sin familie, sin partner, sin krop, sit køn eller sin religion. Læs mere HER.