LIGE NU:

Historisk landsstævnenål på stafet: Hvem har fortjent den?

I 1966 fik deltagerne til landsstævnet udleveret en særlig mindesnål. Mary Hansen modtog den dengang, og nu håber hun, at en anden landsstævnedeltager vil arve den historiske nål.

Mary Hansen fra Aalborg håber, at hendes minde fra hendes første DGI Landsstævne i 1966 kan begynde en stafet rundt blandt landsstævnets deltagere fra år til år. Derfor har hun overrakt en 51-årig deltagernål til TV 2-regionerne i håb om, at vores seere rundt i Danmark kender den helt rette aftager af nålen med særlig høj affektionsværdi.

Som ung pige deltog Mary Hansen i landsstævnet i Aarhus med 12.999 andre. Alle fik de udleveret den runde nål med byens rådhus ragende op over påskriften ”Landsstævne, Aarhus 1966”. Nu er hun klar til at lade den vandre videre til yngre landsstævnedeltagere.

- Jeg er glad for at komme af med den, for jeg synes, den hører til på landsstævnet, fortæller Mary Hansen.

Selv har hun ikke store krav til, hvem der skal overtage mindesnålen.

- Den skal gives til én, der har noget med landsstævnet at gøre, ønsker Mary Hansen blot.

Indstil en kandidat

Du kan være med til at bestemme, hvem der skal overtage nålen. TV 2-regionerne håber at kunne starte nålens stafet gennem landsstævner til den helt rette person på stævnets tredje dag. Måske en ung pige, der er med for første gang i 2017, ligesom Mary Hansen selv var det for 51 år siden, eller en mand, der troligt deltager år efter år efter år efter år.

Mulighederne er mange, og hvis du mener at kende den rette aftager af nålen, og er vedkommende til stede i Aalborg under Landsstævne 2017, kan du indstille personen ved at skrive en mail med begrundelse til journalist Mie Flyttov på mifl@tv2fyn.dk senest lørdag 1. juli klokken 15. 

Vestre landsret viborg

Mand idømt fem års fængsel for voldtægt af mindreårig på institution

def_thumb,50_percent

gallery Nordjylland bliver blæst igennem: Vindstød af stormstyrke målt

300621 Arne Boelt, Borgmester Hjørring Kommune

play Nyt budgetforlig i Hjørring Kommune: - Vi kan fastholde serviceniveauet

Ole Post Madsen, økonomiformand i Aalborg Freja samt Simon Gasberg som er målmand, anfører og bestyrelsesmedlem i Aalborg Freja.

play Nordjysk pokalsensation: - Giv os AaB i næste kamp

Vestre landsret viborg

Mand idømt fem års fængsel for voldtægt af mindreårig på institution

def_thumb,50_percent

gallery Nordjylland bliver blæst igennem: Vindstød af stormstyrke målt

Til forsiden

Til forsiden