LIGE NU:

Landsstævne i Aalborg gav millionoverskud

Sommerens våde DGI Landsstævne i Aalborg har givet et varmt overskud.

Det regnede og regnede og regnede i stride strømme ned over DGI's Landsstævne i Aalborg denne sommer - men heldigvis regnede overskuddet i regnskabet ikke helt væk i samme ombæring.

Tværtimod.

Faktisk blev Landsstævnet 2017 en succes for både deltagere, frivillige og arrangører. Det samlede regnskab er netop blevet gjort op, og overskuddet lyder på 1,1 millioner kroner. Det meddeler DGI i en pressemeddelelse.

- Vi er både glade for og stolte af at stå for et så vellykket arrangement med så stor omsætning og så samtidig være i stand til at få regnskabet til at balance og endda give et mindre overskud, siger Søren Brixen, administrerende direktør i DGI.

Ros til Aalborg

De samlede indtægter for landsstævnet i Aalborg løb op i 73,4 millioner kroner. Her kom de 34 millioner kroner fra deltagerbetaling, 12 millioner kroner fra sponsorer og fonde, og seks millioner kroner kom fra entréindtægter til koncerter og shows.

Samtidig har DGI haft udgifter til især bespisning af deltagerne, lejre og toiletter, scener og terrorberedskab for 72,3 millioner kroner.

Det giver altså et overskud på 1,1 millioner kroner, som nu skal fordeles mellem DGI, Aalborg Kommune og DGI's 14 landsdelsforeninger. De vil hver få 380.000 kroner.

Hos Aalborg Kommune glæder man sig både over at have lagt hus til landsstævnet, og at stævnet endte med at give overskud.

- Sommerens DGI Landsstævne var en kæmpe oplevelse for os alle - og både deltagerne, gæsterne og vores mange borgere havde nogle skønne dage. Der blev skabt en fest og en stemning, som var helt fantastisk, og som står som et dejligt minde for vores by. At vi så oven i købet kommer ud med et overskud på selve arrangementet, der er bare så dejligt og giverh elt sikkert mo på flere lignende arrangementer, siger borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen (S).

Desuden er der blevet delt to millioner kroner ud til de i alt 170 nordjyske foreninger, der stillede med frivillige til landsstævnet.

Vestre landsret viborg

Mand idømt fem års fængsel for voldtægt af mindreårig på institution

def_thumb,50_percent

gallery Nordjylland bliver blæst igennem: Vindstød af stormstyrke målt

300621 Arne Boelt, Borgmester Hjørring Kommune

play Nyt budgetforlig i Hjørring Kommune: - Vi kan fastholde serviceniveauet

Ole Post Madsen, økonomiformand i Aalborg Freja samt Simon Gasberg som er målmand, anfører og bestyrelsesmedlem i Aalborg Freja.

play Nordjysk pokalsensation: - Giv os AaB i næste kamp

Vestre landsret viborg

Mand idømt fem års fængsel for voldtægt af mindreårig på institution

def_thumb,50_percent

gallery Nordjylland bliver blæst igennem: Vindstød af stormstyrke målt

Til forsiden

Til forsiden