LIGE NU:

Tv-vært får yogakys af odenseansk par til landsstævne

Under en direkte tv-udsendelse fik tv-vært et kys af et fynsk akroyogapar, mens de udviste tillid, styrke, balance og smidighed.

En del fynske idrætsudøvere har været forbi Aalborg til DGI Landsstævne, og Kasper Moritz fra Odense og hans kæreste Marie Theresa var på direkte fjernsyn fredag aften for at vise, hvordan de dyrker bevægelsesformen akroyoga.

- Det samarbejde og den forbindelse, man får, når man arbejder så tæt sammen, er helt fantastisk. Det er en kombination af tillid, styrke, balance og smidighed. Alle de gode ting, som man får af at lave sport sammen med andre, siger Kasper Moritz, mens han balancerer med sin græske kæreste under liveinterviewet.

Under akroyoga-opvisningen får tv-vært Morten Pedholt også fornøjelsen af et lille kys fra Marie Theresa, mens hun i luften bliver drejet rundt af sin kæreste - til stor jubel for de fremmødte tilskuere på Nytorv i det centrale Aalborg.

Senere udveksler kæresteparret også et kys på munden under opvisningen, men man kan sagtens dyrke akroyoga uden at være kærester.

- Det hjælper lidt på det, for det giver lidt flere muligheder for at træne sammen, men nej, det kræver det bestemt ikke. Tillid er en smuk ting mellem mennesker, uanset om de kysser eller ej, siger Kasper Moritz.

Akroyoga kombinerer yoga, akrobatik og thai-massage og er en forholdsvis ny form for yoga. 

Brøndby-Aab

AaB lider nederlag til Brøndby

Rasmus Rasmussen Spartathlon

Rasmus har løbet 246 kilometer i Grækenland: - Det var lidt uvirkeligt, om det virkelig kan passe

Kunsten Aalborg

550.000 kroner forsvundet fra værk: Kunsten-direktør overrasket over medierne

ENG4_8164.MXF.00_39_33_07.Still001

play Efter to år med corona: Efterskolelivet hitter

Brøndby-Aab

AaB lider nederlag til Brøndby

Rasmus Rasmussen Spartathlon

Rasmus har løbet 246 kilometer i Grækenland: - Det var lidt uvirkeligt, om det virkelig kan passe

Til forsiden

Til forsiden