Stor skuffelse, men samtidig stolthed i Østervrå ovenpå Danmarks EM-exit.

Nordjyske Joakim Mæhle leverede endnu en flot præstation ved EM. Trods stor fightervilje var det ikke nok til at sikre Danmark videre avancement i slutrunden. Semifinalen blev dermed endestationen for det danske landshold, der på Wembley Stadium i England måtte se sig slået med 2-1 efter forlænget spilletid.

I Østervrå var der storskærmsarrangement, og her var 600-700 mennesker mødt op for at støtte Joakim Mæhle, der er fra byen.

Blandt de trofaste fans var Joakim Mæhles forældre.

Også Joakim Mæhles bror Daniel fulgte spændt med.

Forud for aftenenes semifinale var stormskærmen allerede reserveret til søndagens finale, men den skal altså nu afbestilles.

Efter 30 minutter tog Danmark ellers første skridt mod semifinalen, da Mikkel Damsgaard, direkte på frispark, sendte Danmark i front.

Efter 39 og 104 minutter af kampen var der anderledes stille i Østervrå. Først scorede Simon Kjær selvmål, og i den forlængede spilletid scorede Harry Kane.

Facit efter 120 minutter var derfor 2-1 til England.

I søndagens finale spiller England mod Italien.

EM fodbold

20210703-184531-4-1920x1419we

play Analyse: Tak for kampen, “Mæhlesby”

20210707-235152-L-1920x1428we (1)

play Trøstet af holdkammeraterne: Mæhle brød sammen lige efter nederlaget

20210708-003820-6_5Mb

play Danmark ekspederes ud af EM: Hør reaktioner fra Joakim Mæhles hjemstavn ovenpå nederlaget

aars2

play Hovedgaden i Aars klædes i rødt og hvidt: - Vi flytter Wembley Stadium her til byen