01:46

1 af 2

Ane Halsboe-Jørgensen: Det har været en god valgkamp for mig og partiet

Socialdemokraternes folketingskandidat Ane Halsboe-Jørgensen synes, at folk har taget godt imod hende, og at det har været en god valgkamp for både hende og partiet.

Den nordjyske folketingskandidat for Socialdemokraterne Ane Halsboe-Jørgensen synes, at de nordjyske borgere har taget godt imod hende rundt om i regionen, og at det har været en god valgkamp for både partiet og hende. Men hun tror ikke, at hun har mange negle tilbage når aftenen er omme.

- Indtil videre så synes jeg, at det ligner en gyser. Om ikke andet så er der et fyldt lokale her med unge mennesker, som har givet alt det de overhovedet havde, for det de tror på, siger Ane Halsboe-Jørgensen.

For at få et land styret af fællesskab og solidaritet, men hun at rød blok skal beholde regeringsmagten.

- Det er klart at det der driver os - både mig, men også dem bag ved mig, det er at Danmark er styret af fællesskab og solidaritet, og det er bare en rød regering der er garant for det. Så selvfølgelig er det trist for os, hvis det bliver Lars Løkke, der er statsminister i morgen, fortæller Ane Halsboe-Jørgensen.

Hun tør endnu ikke sige noget om sine chancer for at blive i Folketinget.

- De personlige stemmer får vi i morgen, og så må vi se. Men jeg håber selvfølgelig, at jeg kan få lov at fortsætte det arbejde jeg har startet, slutter Ane Halsboe-Jørgensen.