01:01

Foto: Ib William Christensen

1 af 2

Mariann Nørgaard: Det er lidt op ad bakke

Venstres folketingskandidat Mariann Nørgaard mener, at det er lidt op ad bakke for hende at komme i Folketinget, da der er mange dygtige folketingsmedlemmer i Venstre.

Optælling af stemmer er i gang rundt i landet. I Klarup fangede en af vores reportere Venstres folketingskandidat Mariann Nørgaard for at høre, om hun kommer i Folketinget:

- Det er lidt op ad bakke. Vi har nogle dygtige folketingsmedlemmer i Venstre i dag, og nogle af dem stiller op her i Nordjylland, siger Mariann Nørgaard.

I Klarup havde hun haft mulighed for at se, om der er faldet lidt stemmer af til hende.

- Jeg har stået og kigget lidt over skulderen, og jeg kan se, at i hvert fald her i Klarup er der faldet en del stemmer til Søren Gade og Preben Bang Henriksen, og jeg har heldigvis også fået nogen, siger Mariann Nørgaard.

Venstre fik kun fire mandater i Nordjylland, hvilket nok betyder, at Mariann Nørgaard ikke kommer i Folketinget.

- - Lige nu er jeg ikke så skuffet, for det er gået lidt, som jeg forventede. Men der er ingen tvivl om, at når man stiller op til Folketinget, så er det, fordi man gerne vil. Der er meget jeg gerne vil gøre for Nordjylland, men det er der så andre, der må gå ind og gøre, siger Mariann Nørgaard.