LIGE NU:

Å's Torsten Gejl: - Det havde vi ikke set komme

- Vi er rigtig, rigtig glade, lyder det fra Alternativets spidskandidat i Nordjylland Torsten Gejl.

Meget skal gå galt, hvis ikke den nye dreng i klassen Alternativet kommer i Folketinget. Om partiet får et mandat i Nordjyllands Storkreds er endnu usikkert, men det ligner et rigtig godt valg til liste Å.

- Vi er rigtig, rigtig glade, siger Torsten Gejl. Da vi startede for tre uger siden, der havde vi 1,7 procentog nu er vi næsten dobbelt så store og det havde vi slet ikke set komme. Det skal vi lige vænne os til, så vi er lykkelige, siger Torsten Gejl, der bor i Aarhus, men som i de forgangne tre uger har holdt valgkamp i Nordjylland.

- Valgkampagnen her i Nordjylland har virkelig været pragtfuld. Det du ser i TV hvor der nærmest er en præsident-duel, det har der ikke været de mange, mange steder, vi har været ude.

- Det har været ordentlig debat og ikke særlig meget mudderkastning, men masser af dialog med nordjyderne, siger Torsten Gejl, der har givet sine partistøtter, der fester med ham i aften champagne fordi "vi har sat et grønt og bæredygtigt aftryk på valgkampen" og håber at gøre det igen, når Å-mandaterne er sikre.