LIGE NU:

TV: Nordjyske politikere festede i København

Der var valgfester rundt omkring i København natten til fredag. En af vores reportere har fulgt flere af de nordjyske politikere, imens de ventede på valgresultaterne.

Natten til fredag var der valgfest flere steder i København. Også flere nordjyske politikere var taget til København for at deltage i de forskellige fester. En af TV2 Nords reportere fangede flere af Nordjyllands politikere til festerne.

Både Thyra Frank og Christina Egelund var mødt op til Liberal Alliances valgfest på Børsen ved siden af Christiansborg. Her var der spænding i luften, da det stod imellem de to nordjyske politikere, hvis Liberal Alliance kun fik et mandat i Nordjylland.

På Jazzhouse holdte De Konservative fest. Først på aftenen så det fornuftigt ud for den nordjyske folketingskandidat Daniel Rugholm, som lige nøjagtigt så ud til at komme ind ifølge prognoserne.

Den tidligere forsvarsminister Søren Gade, som stillede op for Venstre i Nordjylland, var taget til partiets valgfest i Landstingssalen. Her var der spænding om, om Venstre kunne beholde sine fem mandater i Nordjylland.

Hos De Radikale Venstre var der fare for, at partiets tidligere leder Marianne Jelved slet ikke ville komme ind i Folketinget.

Se hele reportagen i videoen ovenfor