4-3 udesejr til White Hawks over SønderjyskE

I et tæt og underholdene opgør tog White Hawks en fornem sejr over SønderjyskE på udebane. Høgene var bagud to gange, men fik udlignet, og syv minutter før tid kunne unge Marcus Pedersen blive matchvinder med sin scoring til 4-3.

Trods to afbud fra faste mænd i White Hawks-truppen til tirsdag aftens kamp mod SønderjyskE i Vojens, lykkedes det nordjyderne at hive en sejr i land på 4-3.

White Hawks var uden en skadet DeLuca, og heller ikke Christian Larsen, der siden jul har været Simioni's foretrukne valg som førstekeeper, var med i bussen til Vojens tirsdag. Det skriver Kanal Frederikshavn.

Undervejs i kampen fulgtes de to mandskaber pænt ad, og der var tempo fra kampstart. Alligevel skulle der gå 16 minutter af første periode, før første scoring kom i mål - her var det SønderjyskE, der var skarpest.

I anden periode svarede gæsternes Henrik Eriksson dog igen og udlignede til 1-1. Men glæden holdt ikke længe. Bare et minut senere kom sønderjyderne igen foran. To overtalssituationer efter hinanden hjalp ikke noget som helst for White Hawks.

Ligesom anden periode fik høgene den bedst mulige start på tredje, da de bare efter to minutters spil igen fik udlignet. Kun 57 sekunder senere blev der igen scoret mål i SE Arena, og for første gang i matchen var det White Hawks der kom foran takket være Nick Olesen.

Men igen varede glæden ikke længe - hjemmeholdets Justin Hache tog en solotur op af banen, og på ny fik bragt balance i regnskabet.

Syv minutter før tid faldt så den sidste scoring, heldigvis til White Hawks, som derfra kunne køre sejren i hus.

Næste kamp for White Hawks er på fredag, hvor de hjemme tager imod Esbjerg Energy.