00:41

80-årig kvinde er forsvundet fra sit hjem i Skagen

Nordjyllands Politi efterlyser lige nu den 80-årige Birte Kingo, der er gået fra sit hjem på Fortunavej i Skagen.

Nordjyllands Politiet leder lørdag sidst på eftermiddag med hunde i området omkring Fortunavej i Skagen efter den 80-årige kvinde, Birte Kingo, der ikke er set siden torsdag.

Det var familien, der lørdag eftermiddag slog alarm til politiet, da den ældre kvinde ikke som vanligt var hjemme, da familien dukkede op på hendes bopæl.

Bor i egen bolig

Birte Kingo bor i sin egen bolig på Fortunavej og er ikke tidligere gået fra sit hjem uden at lade nogen vide det. Derfor er familien naturligvis bekymret for hvor hun er gået hen.

- Familien plejer at besøge hende hver dag, men netop i går fredag var en undtagelse. Derfor er det heller ikke helt til at sige præcis hvornår hun er gået hjemmefra, siger vagtchef hos Nordjyllands Politi, Bent Højgaard.

Nordjyllands Politi er lørdag aften i Skagen for at lede efter den 80-årige Birte Kingo. Foto: Per Frank Paulsen

Politiet har sendt hunde til adressen, der ligger tæt på et større naturområde i Skagen, ligesom man lige nu sender en helikopter i luften for at lede efter Birte Kingo.

Hun beskrives som160-165 centimeter høj, 60-65 kilo og gråt, lyst pagehår. Hun havde blå kondisko på, en lyseblå frotté-hjemmedragt på samt en sort knælang dunjakke.

 

Fortsætter eftersøgning

Nordjyllands Politi er lørdag aften forsat i gang med at lede efter den 80-årige, men der er ved 21-tiden endnu ikke spor af kvinden. 

Vagtchefen oplyser, at der er flere hundepatruljer med i eftersøgningen, ligesom der også er en helikopter ude at lede. Det er dog uvist hvorlænge, eftersøgningen lørdag aften vil fortsætte.

I tilfælde af at det ikke lykkedes at finde den 80-årige Birte Kingo lørdag aften, så fortsætter eftersøgningen søndag. 

Har man oplysninger om den forsvundne kvinde, kan politiet kontaktes på telefon 114.