Ægtepar ventede på pizza og blev millionærer

En ganske almindelig tirsdag aften tog en drastisk vending, da et ægtepar fra Frederikshavn kommune tjekkede deres Eurojackpot kupon, mens de ventede på deres pizza.

Det heldige par troede i første omgang, at de var blevet blot 2800 kroner rigere på den heldige kupon, men da de tjekkede igen, kunne de se, at der var langt flere cifre på gevinsten.

Kuponen bongede ud med intet mindre end 2.849.330 skattefri kroner.

quote Vi har simpelthen besluttet, at vi skal have betalt vores hus ud. Så skal vi lige finde ud af, hvad vi gør med de 1,9 millioner kroner, der er tilbage.

Nyklækket Eurojackpot-millionær

 - Den allerførste tanke, der løb igennem mit hoved, var ”det er løgn”, fortæller kvinden til Danske Spil.

Parret, der i ny og næ køber en Lotto, Vikinglotto eller Eurojackpot kupon, har aldrig vundet før, og oplevelsen er svær at rumme.

- Jeg var ved siden af mig selv resten af aftenen. Jeg havde ikke tænkt, at det nogensinde ville ske. Jeg blev også nødt til at logge ud og ind igen, fordi jeg simpelthen ikke troede på det. Og jeg måtte da også ringe til kundeservice i Danske Spil dagen efter for at få det bekræftet,  fortæller kvinden, som nu, fjorten dage efter, er ved at forstå, at den er god nok.

Vinder-par betaler lån ud

Cirka 2,8 millioner kroner kan åbne mange slags døre, og for ægteparret åbner det døren til at blive gældfri.

- Vi har simpelthen besluttet, at vi skal have betalt vores hus ud. Så skal vi lige finde ud af, hvad vi gør med de 1,9 millioner kroner, der er tilbage. Vi skal da nok et eller andet til sommer, som vi ikke havde regnet med, fortæller parret.

Udover at betale huset ud, giver gevinsten også en form for tryghed til parret, ligesom de glæder sig til kunne forsøde tilværelsen for dem selv og deres børn.

- Jeg har snart jubilæum på mit arbejde, og der tænker vi, at festen skal have lidt gas, uden nødvendigvis at tænke på, hvad bundlinjen lander på. Det er også særligt rart, at vi på længere sigt kan hjælpe vores børn lidt på vej. Mere, end vi har kunnet før, i hvert fald. De skal også have lov til at mærke, at vi har vundet, fortæller det heldige vinderpar.


Seneste nyt

fra Nordjylland