Seneste nyt:

Arena Nords direktør begejstret for ophævelse af restriktioner

Per Malmberg glæder sig med udsigten til ophævelse af corona-restriktionerne til at se alle medarbejdere på arbejde igen fra på mandag

På den ene side kan direktøren for Arena Nord i Frederikshavn, Per Malmberg, næsten ikke få armene ned i begejstring over ophævelsen af Corona-restriktionerne fra på tirsdag, men på den anden side ser han også en stor udfordring de kommende måneder.

- Vi bliver virkelig nødt til at gøre noget, for at folk føler sig trygge, når de kommer hos os, siger han.

Belært af erfaringerne fra efteråret 2021 er der en indkøringsperiode på flere måneder for et sted som Arena Nord, inden folk er helt trygge og publikumstallet igen er oppe på fuld tryk, lyder det fra direktøren.

- Jeg håber da, det går ligesom i efteråret, hvor der blot var tale om et par måneder. Da satte vi faktisk publikumsrekord med øl- og tatovørfestivalen i slutningen af oktober efter genåbningen i august, siger Per Malmberg.

Øl- og tatovørmessen i Arena Nord satte pulbikumsrekord i oktober 2021.
Øl- og tatovørmessen i Arena Nord satte pulbikumsrekord i oktober 2021.
Foto: Tommy Hald

Ordrebogen er fyldt op

TIl gengæld er ordrebogen fyldt for Arena Nord indtil sommerferien. I den kommende weekend er DM i U17-badminton, og den første restriktionsfrie weekend er der Hobby og Krea-messe, fortæller Per Malmberg.

Men det største lettelses-suk fra direktøren handler om forårsmessen.

- Jeg er utrolig lettet over, vi får lov til at køre med fuld kraft. Den er utrolig vigtig både for for os og for byen, siger Per Malmberg og mindes med gru foråret 2020, hvor alt stod klar til messen, umiddelbart før landet blev lukket ned.

Medarbejdere skal tilbage mandag

Straks torsdag morgen skal Per Malmberg i gang med at kalde den del af personalet, der ikke har været på arbejde de seneste måneder, ind til på mandag.

- Det bliver dejligt. Vi har oven i købet en ny medarbejder, der har første arbejdsdag på mandag, lyder det fra direktøren for Arena Nord.