Blandet modtagelse efter Norskov-afslutning

Foto: TV2 (arkiv)

Sæson 2 af Norskov er netop afsluttet, og selvom fansene er begejstrede, er det ikke alle anmeldere, der er lige enige.

Der skulle en aflysning, et klageråb og mange måneder til, før sæson 2 af TV2-serien Norskov blev skudt i luften. Oprindeligt var serien blevet aflyst, efter den første sæson var blevet sendt, på grund af skuffende seertal, men en facebookgruppe (Bevar Norskov) råbte efter en sæson 2, og i sidste ende blev det en realitet.

Serien står nordjyderne, og i særdeles frederikshavnerne, nær, da den er optaget i Nordjylland, og finder sted i Frederikshavn, blot under navnet Norskov.

I torsdags blev det sidste afsnit den nye sæson så sendt, og selvom flere af fansene er begejstrede for hele sæsonen, så er enkelte af anmelderne en anelse mere lunkne. 

Nordjyskes anmelder kalder blandt andet anden sæson for "dårligt instrueret", og at den giver ham "samme fornemmelse, som da jeg som barn fik hjemmestrikkede sokker i julegave."

Men fansene fra Bevar Norskov-facebookgruppen er dog ikke just enige med Nordjyskes anmelder i den dom.

 

Nu venter fansene blot i spænding på, om vi mon kommer til at se en sæson 3 engang i fremtiden, men selv om man er Bevar Norskov-fan, skal man ikke have en trejde sæson for enhver pris. 

 

Forsiden lige nu