Borgmester Birgit S. Hansen er klar til at træde til og hjælpe i ældreplejen, hvis det skulle blive nødvendigt. Foto: Jesper Christiansen

Borgmester har meldt sig til job-bank

Frederikshavns borgmester Birgit S. Hansen (S) er klar til at træde til som sygeplejerske, hvis der skulle blive behov for det.

Som en af de første meldte hun sig torsdag eftermiddag til Frederikshavn Kommunes jobbank. Borgmesteren er uddannet sygeplejerske og arbejdede i den funktion indtil hun for seks år siden blev borgmester i Frederikshavn Kommune.

- Jeg mener, at jeg kan byde ind og varetage nogle opgaver i ældreplejen. Det er godt nok seks år siden, at jeg arbejdede som sygeplejerske, men jeg mener, at jeg har nogle kompetencer, som jeg kan byde ind med, hvis vi kommer dertil, siger Birgit S. Hansen (S).

Frederikshavn Kommune åbnede i dag op for at borgere kan melde sig til jobbanken. Kommunen opfordrer tidligere sundheds- og socialfagligt personale til at melde sig, da kommunen kan få brug for ekstra hænder under covid19-krisen.

- Jeg har en kalender, som ikke er fyldt i øjeblikket. Jeg er selvfølgelig med i vores krisestab, men ellers mener jeg godt, at jeg har tid, så jeg kan byde ind, siger borgmesteren.

Man kan melde sig til Frederikshavn Kommunes jobbank på kommunens hjemmeside.