Frederikshavn White Hawks Alexander Bumagin har forlænget sin aftale med klubben yderligere et år. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Bumagin fortsætter i White Hawks

Høgene fra Frederikshavn har valgt at forlænge kontrakten med russiske Aleksandr Bumagin.

Den russiske stjernespiller, Aleksandr Bumagin, har underskrevet en ny et-årig aftale med Frederikshavn White Hawks.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en forlængelse med Bumagin har stået højt på ønskesedlen hos sportschef Jari Pasane. Russeren er faldt utrolig godt til i Danmark og Frederikshavn, og han har hele tiden haft White Hawks som førsteprioritet til den kommende sæson, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Klubben har i coronapausen arbejdet hårdt på at få økonomien på plads i forsøget på at holde på russeren.

- Burmagins kompetencer er uomtvistelige, og han bliver igen i den kommende sæson en vigtig brik i bestræbelserne på at holde os i toppen af dansk ishockey. Vi har oplevet hvor vigtig han er, og hans arbejdsraseri offensivt og defensivt er ikke noget man ser hos alle udlændinge i dansk ishockey. Han vil holdet og klubben det bedste, og der står stor respekt om Bumagin i omklædningsrummet, hvor han er yderst professionel, skriver klubben.

Der mangler dog en enkelt detalje, inden alt er på plads:

- Nu afventer vi bare at Bumagin og hele hans familie får en ny opholds- og arbejdstilladelse gældende for den kommende sæson.