White Hawks laver eksplosivt comeback i anden periode og vinder lokalopgør over Aalborg Pirates 10-2. Foto: Preben Nielsen - e-frame

Canadier på tryout fortsætter i White Hawks

Den 39-årige Jeff Ulmer, der har været på en uges tryout i Frederikshavn, fortsætter hos White Hawks og skal forstærke angrebet fremover.

Det er en erfaren rotte, der fremover skal slå sine folder hos Frederikshavn White Hawks. Klubben har den seneste uges tid haft den 39-årige canadiaer Jeff Ulmer på tryout, og det er gået så godt, at der nu er skrevet en kontrakt for resten af sæsonen.

– En spiller, der kan score mål og hjælpe vores powerplay. Der er ikke mange spillere i Metal Ligaen, der har et skud som ham, siger White Hawks-træner Mario Simioni om Ulmer.

Jeff Ulmer leverede tre point i to kampe i sin tryout og kommer med stor rutine til Frederikshavn, efter flere år i både europæisk, canadisk og amerikansk ishockey. Han har tidligere spillet i både NHL, KHL og AHL.

Også den unge svensker Jens Henrik Tönjum har fået sin kontrakt yderligere forlænget. Ifølge klubben har han gjort så godt et indtryk, at han stadig har chancen for at spille sæsonen ud i Frederikshavn.