Foto: Jesper Christiansen

Cup No.1: Underskud på 700.000 kroner i 2016

Det er gået op og ned for FfI Fodbold, og 2016 har ikke været et godt år. Det er særligt Cup No. 1, der giver underskuddet.

Cup No.1 kostede FfI Fodbold hele 700.000 kroner i 2016. Det oplyser bestyrelsesmedlem Per Højbjerre i en pressemeddelelse, skriver kanalfrederikshavn.dk.

- Økonomisk blev 2016 desværre et udfordrende og dårligt år for Cup No. 1 og FfI Fodbold. Vi må konstatere, at vi har tabt 700.000 kroner. Specielt den forskudte ferie i Norge - men også udeblivelse af svenske hold - kostede os dyrt. Dette sammenholdt med stigende omkostninger på overnatninger og en ikke så varm uge 28 har udmundet sig i dette meget utilfredsstillende resultat, oplyser Per Højbjerre.

Cup No.1 havde i 2016 gæster fra Liverpool FC, hvilket medførte mange store oplevelser for byen og de unge fodboldspillere, som deltog i FfI's internationale fodboldturnering. 

- Men vores håb omkring Liverpools tiltrækningskraft på holdtilmeldingerne blev ikke så stor som forventet, erkender Per Højbjerre.

Han understreger, at Cup No.1 forsat er attraktiv for byen og for FfI. 

- Cup No.1 har gennem årtier tilført FfI et anseeligt tocifret millionbeløb, og nu har vi desværre haft et dårligt år. Vi har reageret med lang række tiltag og kan allerede nu sige, at dette års turnering ser ud til at blive bedre. Tilmeldingerne af norske hold er på nuværende tidspunkt næsten dobbelt så højt som i 2016. Vi må nu stå sammen og håber, at byen fortsat vil stå bag cuppen. I fællesskab fastholder vi en forventning og målsætning på 200 hold i sommeren 2017, oplyser Per Højbjerre.