Chokerede frederikshavnere måtte i aftes ved 21-tiden springe for livet, da en motorcykel forsøgte at flygte fra politiet. Politiet vil i den forbindelse gerne i kontakt med borgere, som opholdt sig på Fregatvej i Frederikshavn Foto: Rigspolitiet

Dramatisk politijagt: Borgere sprang for livet

Chokerede frederikshavnere måtte i aftes ved 21-tiden springe for livet, da en motorcykel forsøgte at flygte fra politiet. Politiet vil i den forbindelse gerne i kontakt med borgere, som opholdt sig på Fregatvej.

Politijagten begyndte på Skagensvej. Herfra gik turen ad Kragholmen, Fregatvej, Prisevej, Gl. Skagensvej, Barfredsvej, Arenfeldtsgade, Vestergade, Markedsvej og Nørregade.

Motorcyklisten blev stoppet og anholdt i Nørregade. Det viste sig at være en 29-årig mand fra lokalområdet - en gammel kending af politiet. Det skriver kanalfrederikshavn.dk.

Han bliver sigtet for narkokørsel og stribevis af færdselsforseelser. Derudover sigtes han for overtrædelse af færdselslovens paragraf 252, det vil sige, at han "på en hensynsløs måde volder nærliggende fare for nogens liv eller førlighed."

Det var helt konkret på Fregatvej, at flere vidner måtte springe til side for at ikke at blive ramt af motorcyklisten, oplyser den digitale nyhedskanal, kanalfrederikshavn.dk.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, som opholdt sig blandt andet på Fregatvej ved 21-tiden. Politiet kan kontaktes på 1-1-4.