Ingen af fætrene er kendt for kriminalitet i forvejen, men nu er begge dømt efter stort narkofund. Foto: Per Frank Paulsen

To fætre dømt efter fund af 180 gram kokain

Hammeren faldt øjeblikkeligt med fængselsstraffe til to fætre, der lå inde med kæmpe pose kokain.

Det tog ikke længe fra to fætre blev anholdt i besiddelse af 180 gram kokain på en adresse på Strandkanten i Sæby, til de begge var idømt fængselsstraffe. 

De to mænd på 26 og 30 år blev anholdt tirsdag aften for at opbevare kokainen på den 26-årige adresse i Sæby. De blev begge fremstillet i grundlovsforhør i dag. 

- De erkendte begge på stedet. Den 26-årige fortalte, at han godt vidste, at der var kokain i den pose, han skulle opbevare for sin 30-årige fætter, men derudover havde han ikke noget med narkotikaen at gøre, fortæller anklager i sagen, Mathias Andersen fra Nordjyllands Politi. 

  Foto: Rotorhead/freeimages.com

- Det var i stedet den 30-årige, som havde modtaget kokainen i 50 grams poser, som han skulle fortynde og blande op for at sælge videre til en fest, uddyber anklageren. 

Eftersom begge mænd erkendte, faldt der en straksdom. Den 26-årige skal tilbringe 10 måneder i fængsel. Han blev løsladt indtil afsoning. 

Hans 30-årige fætter fik et år og tre måneders fængsel og blev fængslet, indtil han skal afsone. 

- Ingen af fætrene er kendt for kriminalitet i forvejen, fortæller Mathias Andersen. 

Kokain sælges på gaden til en pris omkring 600 kroner pr. gram. Der er derfor tale om kokain til over 100.000 kroner.