White Hawks laver eksplosivt comeback i anden periode og vinder lokalopgør over Aalborg Pirates 10-2. Foto: Preben Nielsen - e-frame

Fjerde sejr på stribe til Frederikshavn White Hawks

Med en sejr på 4-1 over Metal Ligaens nummer 3, Rungsted, kravler Frederikshavn selv op på en femteplads i tabellen.

Selv om de hvide høge fra Frederikshavn har svinget meget i niveau i løbet af efteråret, ser det nu ud til, at holdet er kommet ind i en god stime. Søndag eftermiddag blev det i hvert fald til den fjerde sejr på stribe for Frederikshavn, som på hjemmebane slog Rungsted i overlegen stil.

Faktisk tog det kun hjemmeholdet 30 sekunder at sende den første puck i nettet. Jeff Ulmer var helten bag det mål, og det gav resten af holdet blod på tanden. De satte Rungsted under pres og førte også hurtigt i skudstatistik. Alligevel blev det kort før pausen efter første periode til en udligning.

I anden periode sad White Hawks på det hele, og det blev til både 2-1 og 3-1 ved Kristoffer Lauridsen, før de 20 minutters spil var gået. 

I tredje og sidste periode kom høgene under pres, men Thomas Lillie på mål reddede sit hold flere gange. Og til sidst kunne Joachim Linnet lukke og slukke med sin scoring til 4-1.

Med sejren rykker Frederikshavn White Hawks op på femtepladsen i Metalligaen.