Flop i herredouble ødelagde badmintonfest i Skagen

Foto: Ib William Christensen

Der var lagt op til badmintonfest i Skagen, men festen fes hurtigt ud - faktisk allerede under forretten.

For første gang i fem år havde Vendsyssel Elite Badminton rykket hjemmebanen fra Frederikshavn til Skagen. Men selv med opbakning fra et energisk publikum kunne vendelboerne ikke stille noget op mod et stærkt Værløsehold. 

I herredoublen tabte Lasse Mølhede og Jonatan Nordh i tre sæt til Søren Gravholt og Jonas Rasmussen. Begge spillere var skadet, men formåede alligevel at hive en absolut kampafgørende sejr hjem. Begge Værløse-spillere opgav forleden med skader i tirsdagens hjemmekamp mod Solrød. 

Og før opgøret i Skagen spekulerede flere i at Værløse-parret ville trække sig efter nogle dueller, men det skete ikke, selv om især Jonas Rasmussen havde problemer med at bevæge sig.

Desværre valgte VEB-parret at spille med hovedet under armen. De vandt godt nok første sæt med 21-14, men så mistede de fart og aggressivitet i deres spil. Jonatan Nordh og Lasse Mølhede tabte 17-21, 16-21, og i Værløse-sejren var det tydeligvis en sejr, som ingen havde forventet. 

Kati Tolmoff spillede måske sin sæsons flotteste kamp med mange fine dueller mod Danmarks lige nu bedste damesingle, Line Kjærsfeldt, men cifrene 14-21, 15-21 afslører trods alt, at Kjærsfeldt var klart bedst.

VEB's damedouble var nu tvunget til at overraske. Camilla Sørensen og Maria Helsbøl tabte dog 20-22, 16-21 til Emma Wengberg og Julie Finne-Ipsen.

Peter Mikkelsen begyndte fint mod formstærke Mikkel Mikkelsen i single men taber 15-21 og 13-21. 

I mixeddoublen var Josephine Van Zaane og reserven Allan Kolbro Nielsen chanceløse mod Mai Surrow og den tidligere VEB-spiller Nikolaj Overgaard. 10-21, 9-21 endte dette opgør.

I den sidste herresingle har Finnen Ville Lång været syg i halvanden uge, så betingelserne var ikke optimale mod Rasmus Messerschmidt. Men Ville Lång spillede en flot kamp og vandt 21-13, 22-20. 

Der venter nu VEB en vigtig udekamp midt i december mod Gentofte.

Netop de to hold ligger helt lige med fem point og en kampscore på 14-25. Odense er sidst med fire point. De to dårligste hold skal spille nedrykningsspil.

Forsiden lige nu