LIGE NU:

Frederikshavn bliver tv-stjerne: Skal sælge grønne energi-løsninger til udlandet

Frederikshavn bliver omdrejningspunktet for en ny Danmarksfilm om grøn energi. Filmen skal lokke udlændinge til landet.

Frederikshavn er blevet udvalgt til at deltage i en ny film om Danmark og grøn energi. Den nye Danmarksfilm skal være med til lokke udlændinge til landet og eksportere danske klima- og miljøløsninger inden for grøn energi den anden vej.

quote Der er ingen tvivl om, at Frederikshavn har en bred vifte af ting, som man kan vise frem, så der er rigeligt at vise til delegationer fra forskellige markeder.

Ulrik Søndergaard, kommunikationschef, State of Green

- Det er da dejligt, at der er nogen, der har fået øje på, at vi kan nogle ting, siger Forsyningschef for spildevand i Frederikshavn Kommune René Hansen til TV2 Nord.

I dag blev der optaget på rensningsanlægget i Frederikshavn, der blandt andet er selvforsynende med energi. Det er organisationen State of Green, der laver den nye danmarksfilm om det grønne Danmark.

Bag State of Green står blandt andet fire ministerier, og organisationen tiltrækker hvert år cirka 150 udenlandske delegationer med omkring 2000 gæster.

- Der er ingen tvivl om, at Frederikshavn har en bred vifte af ting, som man kan vise frem, så der er rigeligt at vise til delegationer fra forskellige markeder, fortæller Kommunikationschef fra State of Green Ulrik Søndergaard.

Filmen bliver 2-3 minutter lang, og bliver blandt andet sendt til en lang række udenlandske ambassader.

- Første trin det er at få nogen herop, og når de ser en film, som den her, der bliver sendt ud på mange ambassader, så er det jo en teaser til at komme herop, og der har vi nogle fine ting at vise frem, forklarer Projektchef i Energibyen Frederikshans Poul Rask Nielsen.

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20210513-205405-L_41Mb

play Ekspert måber over Aalborg Håndbold

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

Til forsiden

Til forsiden