LIGE NU:

Frederikshavns første NHL-spiller lavede point i White Hawks-debut

NHL-spilleren Joachim Blichfeld lavede en assist i sin debut for Frederikshavn White Hawks, der måtte se sig slået i Rungsted.

Han blev sidste år den første spiller fra Frederikshavn IK til at spille i verdens bedste ishockeyliga, NHL, og tirsdag aften blev han noteret for en assist, da han spillede sine første minutter i Frederikshavn White Hawks-trøjen.

22-årige Joachim Blichfeld er til daglig på kontrakt i NHL-klubben San Jose Sharks, men da den nordamerikanske liga ligger i dvale lige nu på grund af den usikre coronasituation, har han vendt skuden hjemad og indgået en aftale med Frederikshavn White Hawks, indtil NHL-sæsonen begynder.

 
 
Foto: Thomas Sjoerup/Ritzau Scanpix

Ikke nogen drømmedebut

Joachim Blichfeld blev præsenteret som ny White Hawks-spiller tirsdag morgen, og allerede tirsdag aften debuterede han for klubben på udebane mod Rungsted Seier Capital.

Nogen drømmedebut blev det dog ikke til for den målfarlige forward. Frederikshavn tabte nemlig Metal Liga-opgøret med 4-1.

Joachim Blichfeld stod for oplægget til Frederik Bjerrums 3-1-reducering midt i anden periode, så NHL-lejesvenden blev noteret for et point i sin første ligakamp for barndomsklubben.

Nederlaget betydet, at Frederikshavn ligger på fjerdepladsen i Metal Ligaen.