Frederikshavns høge rejste sig af asken

Frederikshavn White Hawks vendte fredag aftens nederlag til Aalborg Pirates til en sejr over Hvidovre Fighters.

Skuffelsen over det 1-4-nederlag, Frederikshavn White Hawks måtte indkassere mod Aalborg Pirates fredag aften, var heldigvis ikke blevet hængende, da spillerne søndag eftermiddag løb på isen igen.

Denne gang hed modstanderen Hvidovre Fighters på udebane, og med en solid anden periode lykkedes det høgene at hive sejren og to point i land.

Første scoring kom fra Nick Olesen fem minutter inde i anden periode. Og igen fem minutter før pausen smækkede Roberts Jekimovs pukken over stregen igen til 2-0.

I tredje periode udbygge Mark Hurtubise føringen til slutresultatet 3-0.

Dermed lægger Frederikshavn sig på en sjetteplads i ligaen lige efter Aalborg Pirates på en femteplads.