Foto: KaSano Kommunikation

Historisk VEB-sejr: Femte på stribe

Med femte sejr på stribe skrev Vendsyssel Elitebadminton torsdag aften historie.

Vendsyssel Elite Badminton - VEB - vandt torsdag aften ude over Aarhus AB. Det var holdets femte sejr i træk, og det er aldrig sket tidligere i Badmintonligaen.

Med sejren steg VEB op på ligaen tredjeplads og holdet har nu kun et enkelt point op til Skælskør/Slagelse på andenpladsen, ligesom de lagde afstand til Solrød, der indtager femtepladsen. Det er vigtigt, når der skal vælges modstandere til kvartfinalerne.

Det var Beiwen Zhang i damesingle, Clara Nistad/Emma Wengberg i damedouble, Victor Svendsen i anden herresingle og Maria Helsbøl/Zvonimir Durkinjak i mixed double, der sørge for de fire sejre til VEB, og ifølge træner Morten Olsen, var det helt som forventet.

- Kampen gik, som vi havde håbet på. Vi viser igen god holdånd. Vi rykkede lige så tæt sammen i bussen som i tirsdags mod Højbjerg.

Victor Svendsen, der vandt anden herresingle for VEB, kom noget uventet i problemer mod Aarshus-spilleren Mathias Mundbjerg, der kom foran 9-2 i første sæt.

- Victor skulle lige finde sin gameplan. og Muldbjerg kom med lidt mere, end vi havde troet. Victor fandt dog åbningerne, som kampen skred frem, oplyser VEB-træneren.

Allerede på mandag skal holdet igen i aktion når Ikast, der overraskende vandt over Skælskør/Slagelse torsdag, venter på hjemmebanen i Frederikshavn.