Høgene sejrede: Sendte bundholdet hjem med et brag

Tirsdag aften sikrede Frederikshavn White Hawks sig sikkert sejren over Hvidovre Fighters.

Frederikshavn White Hawks havde fart under skøjterne, da de tirsdag aften kunne sende bundholdet Hvidovre Fighters hjem med et 1-6 nederlag.

Det er den niende sejr af 11 kampe i Metal Ligaen, hvilket betyder at høgene nu ligger side om side med lokalrivalerne Aalborg Pirates på ligaens tredjeplads.

Efter næsten kun fem minutter sendte Roberts Jekimovs den første puck i nettet, og sørgede for en 1-0 føring i første periode.

I anden periode var det også høgene, som tog styringen. Kristian Jensen udbyggede føringen med endnu et mål, og herefter kom også Mark Hurtubise på måltavlen og gjorde det til 3-0.

Hvidovres Dennis Christjansen fik godt nok reduceret til 1-3 herefter, men det var en kort lykke for de sjællandske gæster, for før anden periodes afslutning havde Kristoffer Lauridsen gjort nytte af en overtalssituation, og sendt pucken i mål til resultatet 4-1.

I tredje periode slog Frederikshavn White Hawks sejren fast.

Først scorede Kristian Jensen endnu engang, hvorefter Cameron Spiro lukkede og slukkede med sin scoring til 6-1.