Høgene skudt ned af de forsvarende mestre

De forsvarende mestre blev for stor en mundfuld for Frederikshavn White Hawks, der torsdag aften tabte 2-0 på hjemmebane.

Frederikshavn White Hawks måtte undvære karantæneramte Mathias Bau, da de torsdag aften tog imod de forsvarende mestre fra Esbjerg Energy på hjemmebane.

Og høgene kunne virkelig godt have brugt den træfsikre Bau, for kampen mod ligaen nummer otte blev en uinspirerende affære hvor White Hawks, trods et lille overtag i 1. periode endte med at indkassere to mål og et nederlag.

1. periode endte målløs, og nordjyderne fik i kampens første otte minutter ikke sendt et eneste skud afsted mod Esbjerg-målet. Esbjerg havde samtidig ikke det store at byde ind med rent offensivt, og istedet vågnede Frederikshavnerne stille og roligt - uden at få noget ud af det.

2. periode lignede 1. til forveksling. Med den ene forskel at gæsterne kom på måltavlen. Efter 12 minutters spil gav koks i hjemmeholdets forsvar Lasse Bang fra Esbjerg muliged for at bringe vestjyderne foran - og han slog til. Trods muligheder for udligning fik White Hawks ikke noget ud af deres anstrengelser.

Sidste periode gav endnu et Energy-mål, men ingen White Hawks-mål. Gæsternes andet og sidste mål blev scoret efter blot 3,5 minutters spil i 3. periode efter en faceoff-situation hvor pucken endte hos Brock Nixon, der resolut satte den ind bag Thomas Lillie i høgenes mål.

Trods massiv indsats lykkedes i kampens sidste minutter lykkedes det ikke for White Hawks at komme på tavlen, og med resultatet har holdet nu ikke scoret i to hele hjemmekampe.

White Hawks ligger fortsat nummer 2 i Metalligaen.